Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Matacz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Paulina Limanowska
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
inż. Monika Bzowa
inż. Monika Bzowa
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
 Agata Matacz
Agata Matacz
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Magdalena Narbutowicz
 Edyta Krupa
Edyta Krupa
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Paulina Limanowska
mgr Paulina Limanowska
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Patryk

    Z dietą od Pani Kasi schudłem już ponad 8 kg w dwa miesiące. Jest to dla mnie naprawdę dużo, bo wcześniej próbowałem własnymi siłami ale okazało się, że nie jest to takie proste i waga stała w miejscu. Dieta jest bardzo smaczna, prosta, nie chodzę głodny, a posiłki są takie, ... żebym mógł je zabrać do pracy. Polecam.

    czytaj więcej
    03.04.2018
  • Marysia

    Jestem bardzo zadowolona z swojej diety . Bo jeśli się chce to dzięki tej diecie można zdziałać niezłe efekty . Naprawdę polecam!

    29.03.2018
  • Anka

    Sumpatyczna i profesjonalna Pani dietetyk,polecam!

    27.03.2018
  • Marta

    Serdecznie polecam, swietny kontakt i idealnie dobrana dieta :)

    24.03.2018
  • M.Michalska

    Polecam wszystim Panią Paulinę Limanowską. Pani Paulina jest profesjonalistą w swojej dziedznie, jak mało kto opiekuje się swoimi pacjentami i z zaangażowaniem doradza i motywuje na każdym etapie diety. Zmagam się z insulinoopornością, a dzięki Pani Paulinie wróciłam do smukłej sylwetki i zrozumiałam w jaki sposób mam się odżywiać .

    22.03.2018
  • Julka

    Super dieta, polecam! Nawet teściowa, tradycjonalistka w kuchni, zaczęła jeść posiłki z diety, tak bardzo jej zasmakowały :D

    20.03.2018
  • Izabela

    Nigdy nie spodziewałam się, że dieta faktycznie może pomóc. Jestem osobą po 70-tce i stosowałam wiele rożnych diet które nie dawały żadnych rezultatów, albo mało odczuwalne. Mam problemy z kolanami i chciałam zrzucić kilka kilo aby je odciążyć. Wtedy trafiłam na Panią Agatkę, zaopiekowała się mną od pierwszej wizyty, dietę ... dobrała idealnie do moich potrzeb. Dzięki niej straciłam około 10 kg i czuję się o wiele lepiej. Kolana już nie bolą jak dotychczas, mogę więcej chodzić co sprawia mi wiele radości.

    czytaj więcej
    19.03.2018
  • DANKA

    Moim największym problemem jest kompletny brak kreatywności, jeśli chodzi o przygotowywanie posiłków. To powodowało, ze jadłam nieregularnie i monotonnie. Dieta przygotowana przez Panią Paulinę jest dokładnie tym czego oczekiwałam. Szczegółowo rozpisane dania każdego dnia, godziny posiłków, lista zakupów. Dla osoby bardzo aktywnej zawodowo, która nie ma zbyt dużo czasu, a ... nie chce korzystać z cateringu (woli wiedzieć co je :)) to jest najlepsze co mogłam otrzymać. Do tego bezproblemowy kontakt mailowy, błyskawiczne odpowiedzi na pytania- po prostu THE BEST.

    czytaj więcej
    17.03.2018
  • Gośka

    Polecam serdecznie, dieta smaczna, łatwa, a efekty przychodzą bez większego wysiłku. Posiłki trafią do mojego menu na długo, nawet po zakończeniu terapii.

    14.03.2018
  • Karolina

    Wow! Jestem po pierwszym miesiącu diety, mam dużą nadwagę, więc kuracja dietetyczna potrwa długo. Nie spodziewałam się jednak, że już po pierwszym miesiącu zobaczę tak wielką różnicę na wadze. Dzięki takim efektom i pozytywnemu nastawieniu Pani Kasi mam motywację i chęci na kolejne miesiące walki z wagą :)

    11.03.2018
  • Paweł

    Jesteśmy z żoną na diecie małżeńskiej i widzimy już efekty. Lepiej się czujemy, mamy chęci do życia, uprawiania sportu. Polecam każdemu małżeństwu które chce zmienić swoje nawyki, dieta jest opracowana idealnie, obiady takie same tylko w innych porcjach, dieta z podobnych składników. Zakupy robimy razem i mamy asortyment dla każdego. ... Polecam!

    czytaj więcej
    07.03.2018
  • Jolanta

    Serdecznie polecam, smaczne i proste posiłki, a co najważniejsze produkty są niedrogie i dostępne w każdym markecie

    07.03.2018
  • Katarzyna M.

    Polecam Panią Magdę z całego serca! Przesympatyczna osoba z ogromnym doświadczeniem i życiowym podejściem do pacjenta. Każda wizyta to dla mnie przyjemność. Do tego smaczna i łatwa dieta, poznałam dużo fajnych smaków, a kilogramy same lecą w dół :) Pozdrawiam Panią Madzię i DZIĘKUJĘ!

    06.03.2018
  • Halina M.

    Nigdy nie wierzyłam w cudowne diety. Jestem już po 70-tce i mam chory kręgosłup, leczę nadciśnienie.. no i nadwagę. Próbowałam wiele razy się odchudzać i nic z tego nie wychodziło. Pierwszy raz gdy szłam do gabinetu, nie byłam przekonana, że to coś da. Ale spotkanie z Panią Agatką bardzo mnie ... zaskoczyło. Jest to młoda, miła i sympatyczna osoba - poczułam się jak w rodzinie;) Pomyślałam: "To jest to czego szukałam". P. Agatka to mądra, profesjonalna dietetyk - efektem jej diety po 7 miesiącach ubyło mi 20kg i to bez ćwiczeń i praktycznie nie chodząc!!! W dodatku bez głodzenia się a sama dieta jest bardzo smaczna i nie trudna do zrobienia. Mój kręgosłup mniej boli, ciśnienie w normie - SAME KORZYŚCI;) Efekty diety bardzo widoczne. Zachęcam do korzystania z rad Dobrego Dietetyka Pani Agatki Matacz. Halina.

    czytaj więcej
    05.03.2018
  • Michalina

    Jestem pozytywnie zaskoczona dietą! Po pierwszym miesiącu stosowania już czuję efekty. Wizualnie nie osiągnęłam jeszcze tego co zaplanowałyśmy z Panią Katarzyną, ale czuję się naprawdę rewelacyjnie! Polecam z całego serca

    28.02.2018
  • Justyna

    Bardzo gorąco polecam, dieta jest dopasowana do mojego trybu życia i choroby jaką posiadam, a posiłki tak smaczne, że muszę robić dodatkowe porcje dla mojego chłopaka. Super!

    26.02.2018
  • Joanna anglia

    WITAM COZ MOGE NAPISAC TYLKO TYLE ZE JEST THE BEST NAJLEPSZA

    21.02.2018
  • Natalia J

    Do Pani Pauliny trafiłam w tamtym roku jeszcze mieszkając we Wrocławiu. Dietę stosowałam przez ok. 3 miesiące, ale przez 1,5 ściśle przestrzegając zasad, nie podjadając i pilnując posiłków. Efekty zdumiewające!!! 5 kg w miesiąc, z czego prawie sam tłuszcz. Niestety nie miałam motywacji, aby walczyć dalej. Po roku wróciłam, mimo ... że jestem już w Warszawie praca z p.Pauliną to czysta przyjemność, mamy dobry kontakt. Pani Paulina zawsze odpowie na wszystkie nurtujące mnie pytania i wysłucha. Jedzenie jest spersonalizowane pod moje upodobania, bardzo się najadam, czasami ledwo mieszczę, co jest rzadkie na redukcji (w moim przypadku :)). Polecam wszystkim, 11/10!

    czytaj więcej
    21.02.2018
  • Ewa

    Jestem bardzo zadowolona ze swojego dietetyka, a zwłaszcza że moja waga leci w dół a jem dość dużo, często i do tego zdrowo:) Dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy na temat jedzenia i mogę każdemu polecić swojego dietetyka;)

    15.02.2018
  • Stefania

    Bardzo profesjonalne podejście, indywidualne. Pani Paulina jest osobą bardzo kompetentną, a do tego niezwykle sympatyczną. Pomogła mi nie tylko w regulacji wagi, ale także w kwestiach żywienia w uprawianych przeze mnie sportach. Bardzo się cieszę, że do niej trafiłam i z czystym sumieniem polecam ją swoim znajomym i przyjaciołom.

    09.02.2018
POKAŻ