Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr inż. Monika Biziel
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Cyran (Matacz)
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Sylwia Rutkowska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Dagmara Wójtowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Marta Król
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

tel. 666 047 304

tel. 604 091 150

tel. 606762425

tel. 535 484 002

tel. 884 663 776

tel. 516 105 450

tel. 570 151 748

tel. 883 206 822

tel. 570 555 188

tel. 883 547 072

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
mgr inż. Monika  Biziel
mgr inż. Monika Biziel
inż. Monika Bzowa
inż. Monika Bzowa
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
 Agata Cyran (Matacz)
Agata Cyran (Matacz)
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Magdalena Narbutowicz
 Edyta Krupa
Edyta Krupa
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Marta Król
mgr Marta Król
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Sławomir

    Polecam. Łatwo i przyjemnie a waga leci w dół.

    01.10.2018
  • Patrycja

    Polecam panią Sylwię- sympatyczna i z dużą wiedzą. Uważnie słuchała moich potrzeb, dzięki temu stosowanie się do zaleceń było bardzo przyjemne. Moje insulinooporność się zmniejsza i czuję się świetnie!

    29.09.2018
  • Paweł P.

    Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza przekazywana w łatwy sposób. Pani Agata dopasowuje dietę do upodoban pacjentow co powoduje, że łatwiej jest trzymać sie zaleceń. Dzięki temu wraz z żoną bez większych problemów zmieniliśmy nawyki żywieniowe i teraz inaczej patrzymy na to co jemy.

    27.09.2018
  • Krystyna

    Polecam, mam wiele chorób i byłam już zagubiona w tym co jeść... Pani dietetyk wytłumaczyła jakie produty są dla mnie zalecane i niewskazane, ułożyła dietę a ja w końcu wiem jak jeść

    23.09.2018
  • Ewa P.

    Bardzo polecam! Plan żywienia układany jest zgodnie z potrzebami i preferencjami pacjentów, dzięki czemu stosowanie się do zaleceń staje się realne, a nowe nawyki żywieniowe łatwiej wcielić w życie. Lista zakupów ułatwia i przyspiesza proces przygotowania posiłków. Pani Agata jest zawsze uśmiechniętą osobą, która wspiera pacjentów i bardzo chętnie dzieli ... się swoją wiedzą, co sprawia że nowy sposób żywienia staje się naturalnym elementem naszego życia :)

    czytaj więcej
    21.09.2018
  • Agnieszka

    Polecam Panią Kasie. Możecie spodziewać się merytorycznych, miłych wizyt, na których dowiecie się wiele nowych informacji żywieniowych, dodatkowo otrzymacie indywidualnie przygotowany jadłospis z uwzględnionymi waszymi uwagami. Byłam już u innych dietetyków, ale te wizyty naprawdę mile mnie zaskoczyły.

    13.09.2018
  • Agnieszka

    Polecam Panią Kasie. Możecie spodziewać się merytorycznych, miłych wizyt, na których dowiecie się wiele nowych informacji żywieniowych, dodatkowo otrzymacie indywidualnie przygotowany jadłospis z uwzględnionymi waszymi uwagami. Byłam już u innych dietetyków, ale te wizyty naprawdę mile mnie zaskoczyły.

    13.09.2018
  • Mirek

    Bardzo smaczna dieta. Jem więcej, a mimo to chudnę. Polecam

    03.09.2018
  • Laura

    Bardzo polecam Panią Dietetyk, dopiero po konsultacjach zdałam sobie sprawę jak odpowiednia dieta ma wpływ na samopoczucie i energię życiową. Teraz już wiem jak mam jeść żeby żyć zdrowo i być pełna energii. POLECAM.

    29.08.2018
  • Stanisława

    Mam już wiele doświadczeń związanych z dietetykami, wiele razy nie byłam zadowolona, ponieważ otrzymywałam drogie, wymagające wiele czasu w kuchni diety, nie dostosowane do mojego trybu życia. Całe szczęście, że w końcu na swojej drodze spotkałam Panią Katarzynę. Dieta naprawdę jest ułożona indywidualnie pod osobę, posiłki są nieskomplikowane, szybkie i ... bardzo smaczne, a dodatkowo całość jest pięknie wydana. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że nie znajdziecie lepszej jakości na rynku dietetyków. Polecam i pozdrawiam.

    czytaj więcej
    21.08.2018
  • Karolina

    Bardzo polecam Panią Kasię, bardzo sympatyczna osoba, starająca się dostosować dietę do potrzeb i możliwości. Na diecie czuję się doskonale, w końcu powróciła mi energia do życia! :)

    18.08.2018
  • Mariusz

    Byłem już wcześniej na diecie u innej Pani Dietetyk i muszę powiedzieć, że najbardziej w tej diecie podoba mi się dostosowanie jadłospisu do mojej pracy i możliwości. Dieta jest tak skomponowana żebym mógł zastosować ją w pracy, a do tego Pani Kasia uwzględnia wszelkie uwali i preferencje. Polecam.

    13.08.2018
  • Karolina

    Polecam, polecam, polecam! W końcu się sobie podobam :) Bardzo dziękuję Pani Kasiu!!

    08.08.2018
  • Mirek

    Byłem na kilku dietach, praktycznie żadnej nie dało się stosować z moim trybem pracy. Dopiero Pani Kasia zrozumiała moje potrzeby i dostosowała dietę tak żeby była możliwa do zastosowania. Obecnie -12kg i świetne samopoczucie. Polecam!!!!

    04.08.2018
  • Martyna

    Uwielbiam i polecam z czystym sumieniem za każde pieniądze BO WARTO !!! Pani Magda zmieniła moje życie, za "młodu" byłam szczupła, a potem utyłam 22kg. Czułam się okropnie, byłam grubaśna i nie mogłam tego zrzucić co powodowało u mnie tylko frustrację i złe samopoczucie. Z dietą od "Dobrego Dietetyka" schudłam ... 17kg i nie tyje. Czuje się znowu sobą. Pani Magda przywróciła mi nadzieję, że mogę mieć nad swoją wagą kontrolę. Dziękuję i będę polecała z całego serca.

    czytaj więcej
    03.08.2018
  • Ewelina

    Polecam Panią Magdę, która pomogła schudnąć mi 10 kg oraz nauczyła zdrowo odżywiać.Dieta była ułożona podemnie więc jadłam co lubię i chudłam, teraz czuję się fantastycznie, zdrowo, z ładną figurą którą w końcu mogę pokazać na plaży:) i bez celuitu:) Naprawdę warto zainwestować w kogoś kto nam pomoże, a nie....fast ... foody i słodycze.

    czytaj więcej
    29.07.2018
  • Jakub

    Przyszedłem do Pani dietetyk z synem, który jest ogromnym niejadkiem. Powoli wprowadzamy do jego diety różne produkty, jesteśmy na dobrej drodze. Polecam, bardzo dobre podejście do dzieci.

    29.07.2018
  • Magda

    Dieta zawsze kojarzyla mi się z głodowka, wyrzeczeniami i ciaglym pilnowaniem talerza. Pani Agatka pokazala mi, że dieta to tak naprawdę zmiana stylu zycia, a posiłki ktore mi zapisała tylko obalają mity. Przede wszystkim regularne posilki sprawiaja, ze nie czuje glodu, jestem najedzona, na moim talerzu zawsze jest kolorowo, a ... jak wiadomo czlowiek je oczami. Ja sie wprost przejadam! Zdrowe tez moze byc pyszne. A co najwazniejsze czuje sie lekko, od kilku miesiecy nie borykam się ze zgagą i nadkwasotą, ktore towarzyszyly mi przez kilka lat. Jestem zachwycona!!

    czytaj więcej
    21.07.2018
  • Martyna

    Pamiętam pierwszą wizytę w gabinecie Pani Kasi. Byłam totalnie bez wiary, mobilizacji, nie wierzyłam, że jestem w stanie schudnąć. Pani Kasia wykazała się ogromnym wsparciem, prosiła mnie o 3 tygodnie pracy według jej zaleceń i obiecała, że motywacja pojawi się sama. I wiecie co? Obecnie jestem już 4 miesiące na ... diecie, jestem lżejsza o 15 kg a motywacji nie brakuje. Polecam z całego serca.

    czytaj więcej
    20.07.2018
  • Krystyna

    Polecam, jestem bardzo zadowolona

    17.07.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ