Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Matacz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Paulina Limanowska
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

Magdalena Łuszczak
inż. Monika Bzowa
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Agata Matacz
mgr Magdalena Narbutowicz
Edyta Krupa
mgr Paulina Limanowska
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Agnieszka

    Moja przygoda z odchudzaniem właśnie dobiegła końca. Efekt 13 kilo mniej w 4,5 mieś. Rewelacja jestem pod wrażeniem skuteczności i profesjonalizmu Pani Magdy.Dla tych którzy boją się że będą się głodzić nic bardziej mylnego. Przy diecie proponowanej przez panią Magdę jesz smacznie ,zdrowo , dużo (zdarzało się że nie mogłam ... wszystkiego zjeść) i chudniesz . Oczywiście samodyscyplina też jest potrzebna .Dzisiaj czuje się rewelacyjnie i gorąco polecam Panią Magdalenę Łuszczak jako dobrego dietetyka.

    czytaj więcej
    15.11.2017
  • Aga

    Zrzucenie wagi, diagnoza IO i walka z nią, zmiana sposobu myślenia o jedzeniu, lepsze samopoczucie oraz smaczne i syte posiłki - to działanie Pani Pauliny. Trzeba dodać, że p.Paulina to sympatyczna osoba, genialny dietetyk, kompetentny i pracowity specjalista! Teraz gdy widzę się ze znajomymi jestem proszona o kontakt do Pani ... Pauliny. To chyba najlepsza rekomendacja! :)

    czytaj więcej
    03.11.2017
  • Artur

    Miła i profesjonalna. W ciągu 4 miesięcy osiągnęliśmy oczekiwany spadek masy i poprawę wyników i to bez głodówki, tylko zdrowo i syto.

    30.09.2017
  • Joanna

    Pani Magda jako dietetyk jest bardzo skuteczna i motywująca! Dzięki proponowanej przez nią diecie schudłam 11 kg w 5 miesięcy. Zawsze mogłam liczyć na jej wsparcie. Przepisy są odpowiednio skomponowane i smaczne. Z panią Magdą osiągnęłam cel, który dla mnie samej był trudny do zdobycia. Polecam bardzo, jest naprawdę skuteczna!!! ... I wbrew utartym opiniom o dietach nie żywiłam się listkami sałaty! Posiłki były odpowiednio dobrane do danego etapu diety, nigdy nie byłam głodna, jadłam regularnie to co lubię! Dziękuję, polecam i pozdrawiam!!!

    czytaj więcej
    27.08.2017
  • Emilia

    Polecam Panią Agatę z całego serca, przemiła osoba, doskonale zna się na rzeczy. Posiłki dobierane są indywidualnie pod potrzeby klienta (praca, aktywność itp). Efekty zauważalne naprawdę szybko, jeżeli tylko sie przyłożymy. Jednym słowem super!

    21.07.2017
  • A.K

    Polecam, a nawet bardzo polecam. Walczę z IO i widzę poprawę mojego samopoczucia i spadek wagi.

    31.05.2017
  • A.K

    Polecam, a nawet bardzo polecam. Walczę z IO i widzę poprawę mojego samopoczucia i spadek wagi.

    31.05.2017
  • A.K

    Polecam, a nawet bardzo polecam. Walczę z IO i widzę poprawę mojego samopoczucia i spadek wagi.

    31.05.2017
  • Ola

    Pani dietetyk w 100% bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjenta. Ustalona dla mnie dieta była bardzo urozmaicona i zgodna z moimi preferencjami. Oprócz ogromnej wiedzy jest również bardzo miła i cierpliwa.

    29.05.2017
  • Anna

    Bardzo miła, przesympatyczna osoba posiadająca dużą wiedzę oraz dar słuchania. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Edyty zwłaszcza, że moja waga leci w dół a ja jem dużo, często i do tego zdrowo.

    27.05.2017
  • Klaudia

    Serdecznie polecam, bardzo kompetentna i cierpliwa osoba. Swoją wiedzę potrafi przekazać innym, przez co dieta przyniosła oczekiwane efekty.

    15.05.2017
  • Marta

    Wizyty odbywają się w przyjemnej atmosferze, a opracowana dla mnie dieta przynosi widoczne efekty. Pani Edyta jest otwarta na sugestie i propozycje ze strony pacjenta.

    10.05.2017
  • Sylwia

    Pani Magda jest bardzo dobrą dietetyczką i sympatyczną osobą. Pomogła mi schudnąć 6,5 kg i jej przepisy były bardzo proste a co najważniejsze smaczne i pożywne. Jestem zadowolona z kuracji i wizyt u pani doktor Łuszczak. Polecam :)

    09.05.2017
  • Kinga

    Dieta smaczna, prosta, przyjemna w stosowaniu. Paulina to pomocna i profesjonalna osoba. Polecam!

    08.05.2017
  • Kamil

    Serdecznie polecam! Dieta smaczna i przepisy łatwe w przygotowaniu. Dzięki Pani Edycie zmieniłem swoje nawyki żywieniowe i udało mi się zrzucić nadprogramowe kilogramy.

    05.05.2017
  • Asia

    Super, super i jeszcze raz super. Życzliwa i kompetentna dietetyk, mimo, ze jestem beznadziejnym (tak sądzę, przypadkiem), bo zmagam się z hashimoto i IO to Pani świetnie sobie poradziła. Nie liczyłam na cud i nagle -20kg, ale zmianę w samopoczuciu i uczucie lekkości zdecydowanie zauważyłam.

    03.05.2017
  • Marek

    Bardzo dobry specjalista, który poświęca tyle czasu, ile potrzeba bez presji czasu. Wszystko dokładnie tłumaczy i wytrwale odpowiada na wszelkie pytania. Dzięki niej czuję się bardzo zmotywowany do pracy!

    20.04.2017
  • Julia

    Pani Edyta to profesjonalistka! Jestem jej wdzięczna za fachowe podejście, dobrą motywację i smaczne przepisy. Polecam gorąco!

    17.04.2017
  • Adam

    Dieta nie wymagała wielkich poświęceń i wyrzeczeń. Po około półtora miesiąca stosowania diety wyniki (w tym próby wątrobowe) z bardzo podwyższonych wróciły do normy – dieta była jedyną zmianą w trybie życia, więc jest to najlepszy dowód na to, że działa.

    07.04.2017
  • Dieta dla dziecka

    Moja córka jest pod opieką Pani Karoliny, mimo, że zmagamy się z dużą nadwagą to wszystko przebiega prawidłowo. Dziecko się zadowolone, posiłki smakują i z każdą dietą odkrywamy nowe smaki. Plus za dobre podejscie do dziecka.

    07.04.2017
POKAŻ