Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Anna Felińczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Karolina Gierek
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Matacz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Paulina Limanowska
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

Magdalena Łuszczak
dr Anna Felińczak
inż. Monika Bzowa
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
mgr Karolina Gierek
Agata Matacz
mgr Magdalena Narbutowicz
Edyta Krupa
mgr Paulina Limanowska
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • A.K

    Polecam, a nawet bardzo polecam. Walczę z IO i widzę poprawę mojego samopoczucia i spadek wagi.

    31.05.2017
  • A.K

    Polecam, a nawet bardzo polecam. Walczę z IO i widzę poprawę mojego samopoczucia i spadek wagi.

    31.05.2017
  • A.K

    Polecam, a nawet bardzo polecam. Walczę z IO i widzę poprawę mojego samopoczucia i spadek wagi.

    31.05.2017
  • Sylwia

    Pani Magda jest bardzo dobrą dietetyczką i sympatyczną osobą. Pomogła mi schudnąć 6,5 kg i jej przepisy były bardzo proste a co najważniejsze smaczne i pożywne. Jestem zadowolona z kuracji i wizyt u pani doktor Łuszczak. Polecam :)

    09.05.2017
  • Asia

    Super, super i jeszcze raz super. Życzliwa i kompetentna dietetyk, mimo, ze jestem beznadziejnym (tak sądzę, przypadkiem), bo zmagam się z hashimoto i IO to Pani świetnie sobie poradziła. Nie liczyłam na cud i nagle -20kg, ale zmianę w samopoczuciu i uczucie lekkości zdecydowanie zauważyłam.

    03.05.2017
  • Dieta dla dziecka

    Moja córka jest pod opieką Pani Karoliny, mimo, że zmagamy się z dużą nadwagą to wszystko przebiega prawidłowo. Dziecko się zadowolone, posiłki smakują i z każdą dietą odkrywamy nowe smaki. Plus za dobre podejscie do dziecka.

    07.04.2017
  • marcin

    Profesjonalne podejście, dużaaaaaa wiedza i miła atmosfera. Jadłospis ciekawy i uwzględniający indywidualne preferencje. Lista zakupów dołączona do jadłospisu to najlepsza rzecz na świecie (idealna dla leniwych :) ) Jednak najważniejsze są efekty 13 kg w 6 miesięcy, i kolejne pół roku waga stoi w miejscu. Tak naprawdę to nie jest ... dieta tylko zmiana nawyków, a tylko to pozwoli na trwałe utrzymanie efektów. Pozdrawiam i bardzo polecam

    czytaj więcej
    06.04.2017
  • Małgorzata

    Osoba na właściwym miejscu, rozumie, rozmawia, doradza A jedzenie pyszne. Wyglądam i czuję się wspaniale. Polecam.

    01.03.2017
  • Ewa

    Po 2 latach walki o niższą wagę zdesperowana skierowałam sie do Pani Pauliny. Mam hashimoto i początki IO. Zależało mi więc na jakiejkolwiek zmianie na lepsze. Wiedza Pani Pauliny i jej dieta pomogły mi bardzo. Zrozumiałam moje problemy zdrowotne ale i również zrzuciłam nadprogramowe kilogramy. Mogę śmiało każdemu polecić Jej ... usługi.

    czytaj więcej
    28.02.2017
  • Natalia

    Dieta przygotowana starannie i pięknie wydana. Co najważniejsze Pani Paulina pogodziła wszystkie moje nietolerancje pokarmowe wraz ze schorzeniami i problemami zdrowotnymi, które u mnie występują. Polecam!

    25.02.2017
  • Karolina W

    Super! Nowe życie, przepisy rewelacyjna!!!

    24.02.2017
  • Bożena 62 lata

    Aby utrzymać wagę na przyzwoitym poziomie przynajmniej raz w roku stosowałam jakąś dietę. Po około roku waga wracała, a nawet przekraczała tę z przed diety . Wiadomo dlaczego, nie mogłam pozbyć się starych nawyków żywieniowych. Dzięki Pani Paulinie zmieniłam nie tylko sylwetkę ale także styl życia i żywienia. To nieprawda, ... że w pewnym wieku trudno jest schudnąć. Wystarczy dyscyplina, samozaparcie i wiara w to, co się dla SIEBIE chce zrobić. Mam 62 lata i w ciągu 4 miesięcy dzięki smacznej diecie Pani Pauliny schudłam bez problemów ok.11kg. Polecam Panią Paulinę jako dietetyka, który dostosuje dietę do Twoich potrzeb i podniebienia.

    czytaj więcej
    24.02.2017
  • Rafał

    Dieta, którą otrzymałem od Pani Pauliny jest bardzo dokładnie dopasowana do mnie. Dania są bardzo smaczne, urozmaicone, nie muszę wydawać masy pieniędzy na zakupy, a przygotowanie posiłków nie zajmuje dużo czasu. Dzięki tej diecie, znacznie poprawiłem swoje wyniki na treningach, rzadziej choruję, ponieważ wzrosła moja odporność. Bardzo polecam Panią Paulinę.

    23.02.2017
  • Kalina R.

    Jestem zaskoczona tak miłym i życiowym podejściem do diety. Posiłki proste i nie skomplikowane, trening dopasowany do moich godzin oraz pracy. Zawartość tłuszczu spada, ciało coraz jędrniejsze o i przede wszystkim nowa energia i nowe chęci do dalszej pracy nad sobą. Polecam!

    22.02.2017
  • Karolina

    Bardzo empatyczna, cierpliwa i zdeterminowana. W dodatku niezwykle sympatyczna. Posiada niesamowitą wiedzę i chętnie się nią dzieli. Polecam każdemu, kto nie wie jak zabrać się do diety i walki o zdrowie.

    20.02.2017
  • Basia K

    Profesjonalnie, empatycznie, umiejętność słuchania- bezcenna, otwartość i wnikliwa analiza moich dolegliwości trawiennych. Polecamy tym osobom ,które zechcą się uczyć, w jaki sposób się odżywiać i być zdrowym!

    20.02.2017
  • Ewa P

    Gorąco polecam Pełen profesjonalizm, posiłki pyszne, 8kg mniej!!:)

    16.02.2017
  • Martyna K.

    Polecam poradnię Karoliny Gierek we Wrocławiu. Mam insulinooporność i w końcu zaczęłam sobie całość układać w głowie. Wcześniej moje żywienie mnie tylko dobijało. Dieta zmieniła moje rozumowanie i nastawienie prawie o 180stopni. PS. Pani Karolina to bardzo życzliwa osoba:).

    14.02.2017
  • Marek Z

    Serdecznie polecam Panią dietetyk. Pomogła mi zbić cholesterol LDL, unormować poziom cukru we krwi oraz przy tym zrzucić 6kg!!. Serdecznie polecam Panią Magdę.

    14.02.2017
  • Magda T

    Jeśli szukasz dietetyka w Wrocławiu, to rekomenduję Panią Magdę. Jestem w pełni zadowolona z diety jak i efektów jakie ona przynosi. Polecam w szczególności osobom, które 4 razy w tygodniu uprawiają sport i potrzebują dobrej diety aby utrzymać formę.

    09.02.2017
POKAŻ