Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Matacz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Paulina Limanowska
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
inż. Monika Bzowa
inż. Monika Bzowa
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
 Agata Matacz
Agata Matacz
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Magdalena Narbutowicz
 Edyta Krupa
Edyta Krupa
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Paulina Limanowska
mgr Paulina Limanowska
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Joanna anglia

    WITAM COZ MOGE NAPISAC TYLKO TYLE ZE JEST THE BEST NAJLEPSZA

    21.02.2018
  • Natalia J

    Do Pani Pauliny trafiłam w tamtym roku jeszcze mieszkając we Wrocławiu. Dietę stosowałam przez ok. 3 miesiące, ale przez 1,5 ściśle przestrzegając zasad, nie podjadając i pilnując posiłków. Efekty zdumiewające!!! 5 kg w miesiąc, z czego prawie sam tłuszcz. Niestety nie miałam motywacji, aby walczyć dalej. Po roku wróciłam, mimo ... że jestem już w Warszawie praca z p.Pauliną to czysta przyjemność, mamy dobry kontakt. Pani Paulina zawsze odpowie na wszystkie nurtujące mnie pytania i wysłucha. Jedzenie jest spersonalizowane pod moje upodobania, bardzo się najadam, czasami ledwo mieszczę, co jest rzadkie na redukcji (w moim przypadku :)). Polecam wszystkim, 11/10!

    czytaj więcej
    21.02.2018
  • Ewa

    Jestem bardzo zadowolona ze swojego dietetyka, a zwłaszcza że moja waga leci w dół a jem dość dużo, często i do tego zdrowo:) Dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy na temat jedzenia i mogę każdemu polecić swojego dietetyka;)

    15.02.2018
  • Krzysiek

    Jestem niesamowicie zadowolony z wizyty! Pani Edyta zna się na swojej pracy, zmotywowała mnie do przywiązywania większej wagi do mojej diety. Poza profesjonalnym podejściem, jest również bardzo miłą osobą. Zdecydowanie polecam.

    11.02.2018
  • Stefania

    Bardzo profesjonalne podejście, indywidualne. Pani Paulina jest osobą bardzo kompetentną, a do tego niezwykle sympatyczną. Pomogła mi nie tylko w regulacji wagi, ale także w kwestiach żywienia w uprawianych przeze mnie sportach. Bardzo się cieszę, że do niej trafiłam i z czystym sumieniem polecam ją swoim znajomym i przyjaciołom.

    09.02.2018
  • Zosia

    Jeżeli chcecie zdrowo schudnąć i nie marnować swoich sił na poszukiwania profesjonalisty, to umówcie się na wizytę do Pani Kasi. Każda wizyta u niej jest dla mnie silną motywacją do pracy nad sobą

    07.02.2018
  • Olga

    Bardzo miła i kompetentna, potrafi zmotywować wtedy kiedy trzeba! Jestem bardzo zadowolona z współpracy i polecam Panią Edytę!

    06.02.2018
  • Ania

    Jestem bardzo zadowolona z diety! Jem dużo, smacznie, a przede wszystkim zdrowo.

    04.02.2018
  • Magda

    Serdecznie dziękuję za pomoc w pozbyciu się zbędnych kilogramów. Dieta ułożona przez Panią Kasię naprawdę była smaczna, a wiele z jej propozycji żywieniowych na stałe weszło w mój jadlospis.

    31.01.2018
  • Beata

    Jest to bardzo sympatyczka i kompetentna osoba,warta polecenia.

    27.01.2018
  • Marcin

    Polecam, wszystko bardzo smaczne, duże ilości i z produktów dostępnych w każdym sklepie

    24.01.2018
  • Małgosia

    Bardzo polecam Panią Kasię. Jest rzetelną osobą i zawsze stara się dopasować dietę pod moje potrzeby, to znacznie ułatwia jej stosowanie. Juz widzę pierwsze efekty, a to dopiero pierwszy miesiąc :)

    21.01.2018
  • Alicja

    Pani Kasia est niezwykle pogodną, otwartą i ciepła osobą. Zaangażowana w pracę i pomoc klientowi. Mogę liczyć na wsparcie i poradę niemal o każdej porze dnia.

    19.01.2018
  • Kamila

    Pani Kasia jest osobą z świetnym podejściem do pacjenta, doskonale i czytelnie tłumaczy wszelkie procesy związane z odżywianiem i nie tylko! Poznaje pacjenta i pamięta o indywidualnym podejściu do niego!

    17.01.2018
  • Monika

    Posiłki przygotowane przez Panią Dietetyk są bardzo smaczne i dostosowane do moich potrzeb i upodobań kulinarnych. Wszystkie produkty i dania które chciałam wykluczyć/ uwzględnić w diecie zostały uwzględnione podczas przygotowywania jadłospisu. Szczerze polecam

    15.01.2018
  • Justyna

    Jestem zaskoczona profesjonalizmem Pani Kasi. Jest to bardzo mila i uśmiechnięta osoba z dodatkowo bardzo dużą wiedzą z zakresu dietetyki w różnych chorobach. Przygotowana przez nią dieta jest prosta, smaczna i co najważniejsze możliwa do zastosowania przy moim nieregularnym trybie życia.

    10.01.2018
  • Marcin

    Prosto, smacznie i bez większych wyrzeczeń. Polecam Panią Kasię.

    04.01.2018
  • Olga

    Byłam już bardzo zmęczona dolegliwościami związanymi z moją chorobą, dlatego postanowiłam sięgnąć po pomoc. Po długiej rozmowie z Panią dietetyk wstępnie ustaliłyśmy produkty które powinnam wykluczyć. Już po pierwszych tygodniach stosowania diety czuję się znacznie lepiej, a to dopiero początek.

    21.12.2017
  • Łukasz

    Pełen profesjonalizm, polecam!

    20.12.2017
  • Karol

    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ułożoną przez Panią Kasię dietą. Nie spodziewałem się, że zdrowe i dietetyczne posiłki mogą być tak smaczne, łatwe i w takich dużych porcjach. Nie chodzę głodny, a waga pokazuje coraz mniej kg.

    19.12.2017
POKAŻ