Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Cyran (Matacz)
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Beata Bryś
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Sylwia Rutkowska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Dagmara Wójtowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Marta Król
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

tel. 604 091 150

tel. 535 484 002

tel. 516 105 450

tel. 570 151 748

tel. 515 994 886

tel. 883 206 822

tel. 570 555 188

tel. 794645018

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
inż. Monika Bzowa
inż. Monika Bzowa
 Agata Cyran (Matacz)
Agata Cyran (Matacz)
 Edyta Krupa
Edyta Krupa
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
 Beata Bryś
Beata Bryś
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Dagmara Wójtowicz
 Marta Król
Marta Król
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Magda

    Dieta zawsze kojarzyla mi się z głodowka, wyrzeczeniami i ciaglym pilnowaniem talerza. Pani Agatka pokazala mi, że dieta to tak naprawdę zmiana stylu zycia, a posiłki ktore mi zapisała tylko obalają mity. Przede wszystkim regularne posilki sprawiaja, ze nie czuje glodu, jestem najedzona, na moim talerzu zawsze jest kolorowo, a ... jak wiadomo czlowiek je oczami. Ja sie wprost przejadam! Zdrowe tez moze byc pyszne. A co najwazniejsze czuje sie lekko, od kilku miesiecy nie borykam się ze zgagą i nadkwasotą, ktore towarzyszyly mi przez kilka lat. Jestem zachwycona!!

    czytaj więcej
    21.07.2018
  • Krystyna

    Polecam, jestem bardzo zadowolona

    17.07.2018
  • Marcel

    Jestem bardzo zadowolony z diety, smaczna, prosta i efektowna. Polecam

    16.07.2018
  • Karolina

    Mój syn jest niejadkiem, miałam z nim naprawdę duże problemy. Na szczęście trafiłam na Panią Kasię. Ułożyła synowi naprawdę dobrą dietę, a on stopniowo zaczyna jeść coraz więcej. Polecam!

    05.07.2018
  • Grzegorz

    Jestem ogromnie wdzięczny Pani Kasi, w końcu osiągnąłem swój cel

    23.06.2018
  • Krystyna

    Jestem niestety dość schorowana, nie wierzyłam, że dieta może mi pomóc w moich dolegliwościach a tu ogromne zaskoczenie. Pani Kasia spokojnie mnie wysłuchała, obejrzała wszystkie badania i ułożyła wspaniałą dietę po której nie tylko czuje się znacznie lepiej, ale także poprawiły mi się wyniki badań. Na dodatek dieta jest bardzo ... smaczna. Serdecznie polecam.

    czytaj więcej
    17.06.2018
  • Piotr

    Jestem bardzo zadowolony z planu żywieniowego. Posiłki są dopasowane do moich treningów, smaczne i proste. Polecam.

    15.06.2018
  • Karolina

    Dieta Pani Dagmary to sama przyjemność! Stosuję się do wszystkich zaleceń i waga spada a do tego jest bardzo smacznie i praktycznie. To już moja druga przygoda z dietetykiem i jestem pewna że u Pani Dagmary zostanę na dłużej. Polecam gorąco!

    14.06.2018
  • Kinga

    Polecam usługi. Bardzo przejrzysty plan żywieniowy, ładnie i trwale oprawiony. Posiłki są szybkie w przygotowaniu co było dla mnie bardzo ważne. Polecam

    12.06.2018
  • Klaudia

    Bardzo trudno było mi schudnąć i waga stała jak zaczarowana. Pani Dagmara namówiła mnie żebym zrobiła dodatkowe badania. Okazało się że to insulinoopornośc;/ Pani Dagmara wytłumaczyła na czym ona polega i ułożyła pod nią dietę. Cieszę się ogromnie bo waga zaczęła spadać. Dziękuję Pani Dagmaro

    11.06.2018
  • Maria

    Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Super dieta dostosowana do upodobań kulinarnych :)

    11.06.2018
  • Anita

    Jestem w szoku że na diecie mogę jeść makarony, pieczywo itp a chudnę… Jest naprawdę super! Pani Dagmara potrafi zmotywować i dodać energii do działania;) Jest bardzo życzliwa i odpowiadała cierpliwie na milion moich pytań;D Polecam i czekam na następną wizytę!

    08.06.2018
  • Krzysztof

    Na wizytę poszedłem za namową żony i jestem zadowolony. Jem sporo i posiłki są smaczne. Polecam!

    05.06.2018
  • Monika

    Jestem zaskoczona ilością jedzenia w diecie, chodzę naprawdę najedzona a moje wyniki znacznie się poprawiły, co zaskoczyło nawet mojego lekarza

    05.06.2018
  • Patrycja

    Dieta jest bardzo smaczna i jem chyba więcej niż wcześniej a chudnę;) Polecam gorąco!

    02.06.2018
  • Witold

    Myślę, że nie ma się co rozpisywać, bo liczby mówią same za siebie: 13 kg mniej w 3 miesiące

    02.06.2018
  • Magdalena

    Polecam każdemu! Bardzo długo zwlekałam z wizytą u dietetyka bo nie byłam do końca pewna czy faktycznie jest to konieczne. Pani Dagmara potrafi słuchać przy czym jest kompetentna i sympatyczna. Zaskoczyła mnie ilość pytań ale szybko wytłumaczyła, że jest to konieczne żeby dopasować dla mnie dietę idealną. Czuję się super ... i nie mogę doczekać się kolejnej wizyty!

    czytaj więcej
    30.05.2018
  • Weronika C.

    Pani Magda to prawdziwa profesjonalistka. Dzięki niej udało mi się schudnąć 10 kg. Mogę śmiało powiedzieć, że praca z nią nad wagą odmieniła moje życie. Po zakończeniu diety nie żegnamy się na zawsze- w razie potrzeby mogę zawsze Ją odwiedzić- zrobić pomiary masy i innych parametrów czy znaleźć wsparcie, jeśli ... zdarzy mi się przybrać z powrotem jakieś kilogramy. Dzięki niej zaczęłam też z zamiłowaniem ćwiczyć. Jeśli chodzi o przebieg samej diety- otrzymane przepisy są bardzo smaczne. Na samym początku wprawdzie odczuwałam niedosyt po posiłkach, ale ten etap szybko minął (jak wiadomo- początki bywają trudne- trzeba po prostu przestawić się na mniejsze porcje ). Reasumując- naprawdę polecam wszystkim Panią Magdę- na wizytach nie ma tzw. "spiny"- panuje bardzo luźna atmosfera, nawet gdy ostatni miesiąc przed kolejną wizytą nie wyglądał do końca tak jak powinien (tzn. ferie, urodziny, wyjazdy = dużo, dużo ciast i podjadania) ;) Ale generalnie Pani Łuszczak trzyma rękę na pulsie i pilnuje, żeby nasza masa leciała w dół. NAJLEPSZA SPECJALISTKA- DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ!

    czytaj więcej
    30.05.2018
  • Magda

    Zawsze uwielbiałam słodycze i trudno mi było stosować jakąkolwiek dietę, wytrzymywałam zazwyczaj kilka dni. Pani Kasia wytłumaczyła mi, że może mieć to związek z nieregularnością posiłków i rzeczywiście mam znacznie mniejszą ochotę na słodycze. Poza tym dostaje przepisy na dietetyczne słodkości, co pomaga mi trwać na diecie już 4 miesiąc. ... Obecnie jest już 8kg mniej, oby tak dalej. Polecam serdecznie!

    czytaj więcej
    29.05.2018
  • Paweł

    Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Wszystkie moje prośby i sugestie zostały wzięte pod uwagę a dieta jest obfita i smaczna. Polecam!

    28.05.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ