Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Matacz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Paulina Limanowska
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Weryfikacja telefonu

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
inż. Monika Bzowa
inż. Monika Bzowa
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
 Agata Matacz
Agata Matacz
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Magdalena Narbutowicz
 Edyta Krupa
Edyta Krupa
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Paulina Limanowska
mgr Paulina Limanowska
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Anita

    Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Kasi, która jest sympatyczną, rzetelną osobą, zna się bardzo dobrze na tym co robi. Cieszę się, że trafiłam właśnie na nią, gdyż jestem już szczuplejsza o 8 kg. Polecam każdemu kto chce zgubić zbędne kilogramy.

    15.12.2017
  • Monika

    Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Byłam już zmęczona licznymi dietami jakie stosowałam bez żadnego efektu. Postanowiłam pójść do Pani Kasi i to była świetna decyzja. Okazało się, że moje problemy zdrowotne są wynikiem choroby. Teraz odpowiednie leczenie i dieta pozwalają mi chudnąć. Polecam.

    13.12.2017
  • Maria

    Trafiłam do Pani Pauliny z kompletem schorzeń. Dieta została perfekcyjnie dobrana do mojego stanu zdrowia, a jednocześnie nie wymagała dużego nakładu czasu. Wszystko zostało dopracowane tak, że moje samopoczucie polepszało się z dnia na dzień. Jednocześnie powoli spadały kilogramy, których nie mogłam pozbyć się przez wiele lat. Szczerze polecam!

    13.12.2017
  • Magda

    Bardzo polecam! Niedawno dowiedziałam się o chorobie, w której muszę stosować odpowiednią dietę. U lekarza dostałam jedynie zalecenia żywieniowe z którymi nie wiedziałam co mam zrobić. Pani Kasia wytłumaczyła mi co powinnam wykluczyć, a co wprowadzić do diety. Ułożony przez nią jadłospis jest naprawdę smaczny, a ja nie czuję, że ... jestem na jakiejś diecie eliminacyjnej.

    czytaj więcej
    13.12.2017
  • Andrzej

    Smaczna, prosta i tania dieta. Polecam

    13.12.2017
  • Karolina

    Mimo braku czasu i wielu godzin spędzanych w pracy znalazłyśmy z Panią dietetyk alternatywę dla zdrowego odżywiania przy takim trybie życia. Bardzo za to dziękuję i serdecznie polecam.

    11.12.2017
  • Michał

    Polecam! Dieta jest naprawdę smaczna i łatwa do przygotowania, co w przypadku braku umiejętności kulinarnych jest bardzo ważne

    11.12.2017
  • Justyna

    Polecam wizytę u Pani Kasi osobom, które chcą bez dużych wyrzeczeń zgubić zbędne kilogramy. Dieta nie stanowi problemu, posiłki są smaczne i gwarantują skuteczność. Dodatkowo można dużo dowiedzieć się o zasadach prawidłowego żywienia.

    08.12.2017
  • Daria

    Kompetentna, profesjonalna, sympatyczna i uśmiechnięta osoba. Wszystkim polecam Panią Kasię, jej dieta gwarantuje sukces :)

    05.12.2017
  • Agnieszka

    Moja przygoda z odchudzaniem właśnie dobiegła końca. Efekt 13 kilo mniej w 4,5 mieś. Rewelacja jestem pod wrażeniem skuteczności i profesjonalizmu Pani Magdy.Dla tych którzy boją się że będą się głodzić nic bardziej mylnego. Przy diecie proponowanej przez panią Magdę jesz smacznie ,zdrowo , dużo (zdarzało się że nie mogłam ... wszystkiego zjeść) i chudniesz . Oczywiście samodyscyplina też jest potrzebna .Dzisiaj czuje się rewelacyjnie i gorąco polecam Panią Magdalenę Łuszczak jako dobrego dietetyka.

    czytaj więcej
    15.11.2017
  • Martina

    Profesjonalizm, motywacja i skuteczność - to zaledwie kilka słów, którymi mogę opisać moje kilka miesięcy spędzonych z Panią Agatą :) Niezwykle serdeczna i pomocna osoba, bez której nie dałabym sobie rady. Zawsze wysłuchała, doradziła i brała pod uwagę wszystkie moje prośby. Będę ją polecać zawsze i wszędzie, ponieważ takie osoby ... są tego warte!! :) Jeszcze raz dziękuję!! <3

    czytaj więcej
    09.11.2017
  • Aga

    Zrzucenie wagi, diagnoza IO i walka z nią, zmiana sposobu myślenia o jedzeniu, lepsze samopoczucie oraz smaczne i syte posiłki - to działanie Pani Pauliny. Trzeba dodać, że p.Paulina to sympatyczna osoba, genialny dietetyk, kompetentny i pracowity specjalista! Teraz gdy widzę się ze znajomymi jestem proszona o kontakt do Pani ... Pauliny. To chyba najlepsza rekomendacja! :)

    czytaj więcej
    03.11.2017
  • Artur

    Miła i profesjonalna. W ciągu 4 miesięcy osiągnęliśmy oczekiwany spadek masy i poprawę wyników i to bez głodówki, tylko zdrowo i syto.

    30.09.2017
  • Joanna

    Pani Magda jako dietetyk jest bardzo skuteczna i motywująca! Dzięki proponowanej przez nią diecie schudłam 11 kg w 5 miesięcy. Zawsze mogłam liczyć na jej wsparcie. Przepisy są odpowiednio skomponowane i smaczne. Z panią Magdą osiągnęłam cel, który dla mnie samej był trudny do zdobycia. Polecam bardzo, jest naprawdę skuteczna!!! ... I wbrew utartym opiniom o dietach nie żywiłam się listkami sałaty! Posiłki były odpowiednio dobrane do danego etapu diety, nigdy nie byłam głodna, jadłam regularnie to co lubię! Dziękuję, polecam i pozdrawiam!!!

    czytaj więcej
    27.08.2017
  • Emilia

    Polecam Panią Agatę z całego serca, przemiła osoba, doskonale zna się na rzeczy. Posiłki dobierane są indywidualnie pod potrzeby klienta (praca, aktywność itp). Efekty zauważalne naprawdę szybko, jeżeli tylko sie przyłożymy. Jednym słowem super!

    21.07.2017
  • Ola

    Pani dietetyk w 100% bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjenta. Ustalona dla mnie dieta była bardzo urozmaicona i zgodna z moimi preferencjami. Oprócz ogromnej wiedzy jest również bardzo miła i cierpliwa.

    29.05.2017
  • Anna

    Bardzo miła, przesympatyczna osoba posiadająca dużą wiedzę oraz dar słuchania. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Edyty zwłaszcza, że moja waga leci w dół a ja jem dużo, często i do tego zdrowo.

    27.05.2017
  • Klaudia

    Serdecznie polecam, bardzo kompetentna i cierpliwa osoba. Swoją wiedzę potrafi przekazać innym, przez co dieta przyniosła oczekiwane efekty.

    15.05.2017
  • Marta

    Wizyty odbywają się w przyjemnej atmosferze, a opracowana dla mnie dieta przynosi widoczne efekty. Pani Edyta jest otwarta na sugestie i propozycje ze strony pacjenta.

    10.05.2017
  • Sylwia

    Pani Magda jest bardzo dobrą dietetyczką i sympatyczną osobą. Pomogła mi schudnąć 6,5 kg i jej przepisy były bardzo proste a co najważniejsze smaczne i pożywne. Jestem zadowolona z kuracji i wizyt u pani doktor Łuszczak. Polecam :)

    09.05.2017
POKAŻ