Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr inż. Monika Biziel
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Bzowa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Cyran (Matacz)
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Edyta Krupa
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Beata Bryś
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Sylwia Rutkowska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Dagmara Wójtowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Marta Król
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

tel. 666 047 304

tel. 604 091 150

tel. 535 484 002

tel. 884 663 776

tel. 516 105 450

tel. 570 151 748

tel. 515 994 886

tel. 883 206 822

tel. 570 555 188

tel. 794645018

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
mgr inż. Monika  Biziel
mgr inż. Monika Biziel
inż. Monika Bzowa
inż. Monika Bzowa
 Agata Cyran (Matacz)
Agata Cyran (Matacz)
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Magdalena Narbutowicz
 Edyta Krupa
Edyta Krupa
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
 Beata Bryś
Beata Bryś
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Dagmara Wójtowicz
 Marta Król
Marta Król
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Monika

    Jestem zaskoczona ilością jedzenia w diecie, chodzę naprawdę najedzona a moje wyniki znacznie się poprawiły, co zaskoczyło nawet mojego lekarza

    05.06.2018
  • Patrycja

    Dieta jest bardzo smaczna i jem chyba więcej niż wcześniej a chudnę;) Polecam gorąco!

    02.06.2018
  • Witold

    Myślę, że nie ma się co rozpisywać, bo liczby mówią same za siebie: 13 kg mniej w 3 miesiące

    02.06.2018
  • Magdalena

    Polecam każdemu! Bardzo długo zwlekałam z wizytą u dietetyka bo nie byłam do końca pewna czy faktycznie jest to konieczne. Pani Dagmara potrafi słuchać przy czym jest kompetentna i sympatyczna. Zaskoczyła mnie ilość pytań ale szybko wytłumaczyła, że jest to konieczne żeby dopasować dla mnie dietę idealną. Czuję się super ... i nie mogę doczekać się kolejnej wizyty!

    czytaj więcej
    30.05.2018
  • Weronika C.

    Pani Magda to prawdziwa profesjonalistka. Dzięki niej udało mi się schudnąć 10 kg. Mogę śmiało powiedzieć, że praca z nią nad wagą odmieniła moje życie. Po zakończeniu diety nie żegnamy się na zawsze- w razie potrzeby mogę zawsze Ją odwiedzić- zrobić pomiary masy i innych parametrów czy znaleźć wsparcie, jeśli ... zdarzy mi się przybrać z powrotem jakieś kilogramy. Dzięki niej zaczęłam też z zamiłowaniem ćwiczyć. Jeśli chodzi o przebieg samej diety- otrzymane przepisy są bardzo smaczne. Na samym początku wprawdzie odczuwałam niedosyt po posiłkach, ale ten etap szybko minął (jak wiadomo- początki bywają trudne- trzeba po prostu przestawić się na mniejsze porcje ). Reasumując- naprawdę polecam wszystkim Panią Magdę- na wizytach nie ma tzw. "spiny"- panuje bardzo luźna atmosfera, nawet gdy ostatni miesiąc przed kolejną wizytą nie wyglądał do końca tak jak powinien (tzn. ferie, urodziny, wyjazdy = dużo, dużo ciast i podjadania) ;) Ale generalnie Pani Łuszczak trzyma rękę na pulsie i pilnuje, żeby nasza masa leciała w dół. NAJLEPSZA SPECJALISTKA- DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ!

    czytaj więcej
    30.05.2018
  • Magda

    Zawsze uwielbiałam słodycze i trudno mi było stosować jakąkolwiek dietę, wytrzymywałam zazwyczaj kilka dni. Pani Kasia wytłumaczyła mi, że może mieć to związek z nieregularnością posiłków i rzeczywiście mam znacznie mniejszą ochotę na słodycze. Poza tym dostaje przepisy na dietetyczne słodkości, co pomaga mi trwać na diecie już 4 miesiąc. ... Obecnie jest już 8kg mniej, oby tak dalej. Polecam serdecznie!

    czytaj więcej
    29.05.2018
  • Paweł

    Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Wszystkie moje prośby i sugestie zostały wzięte pod uwagę a dieta jest obfita i smaczna. Polecam!

    28.05.2018
  • Ewelina L.

    Dzięki Pani Beacie udalo się w końcu poprawić moje wyniki badań zupełnie naturalnie i do tego również poprawić samopoczucie. W końcu zaczęłam chudnąć przy moim Hashimoto, Pcos i IO. Bardzo się cieszę z osiagnietych rezultatów. Pod taką opieką na pewno uda mi się utrzymać efekty.

    24.05.2018
  • Alicja Ś.

    Dzięki pomocy Pani Beaty i ułożonej przez nią diecie schudłam 10 kg. Spadek wagi nie wiązał się z głodowaniem, ale z przyjemną zmianą nawyków żywieniowych. Obecnie jem 5 smacznych posiłków dziennie przy czym porcje wcale nie są małe! Polecam wszystkim, którzy chcą schudnąć zdrowo.

    24.05.2018
  • Marcin D.

    Jestem bardzo zadowolony z kuracji. Efekty widoczne po pierwszym miesiącu....Poprzez dobrze skomponowaną dietę i samodyscyplinę można osiągnąć bardzo zadawalające efekty ;) Z czystym sumieniem polecam innym.

    24.05.2018
  • Patrycja

    Idąc do dietetyka nie sądziłam, że zmiana nawyków może odbyć się w tak smaczny sposób. Nauczyłam się systematyczności, planowania tego co zjem, dzięki czemu w moim menu nie ma już gotowców, które kiedyś namiętnie kupowałam, kiedy nie miałam pomysłu co zjeść. Do tego podwyższyłam swoje umiejętności kulinarne i spróbowałam wielu ... nowych produktów (awokado to teraz mój ulubieniec). Pani Magda w pracę wkłada kawał swojego serca, widać, że praca daje jej satysfakcję. Uśmiech pani Magdy napędza do działania.

    czytaj więcej
    24.05.2018
  • Aleksandra

    Polecam z całego serca! Super dietetyk i człowiek. Jestem bardzo zadowolona ze swojej diety a kilogramy spadają;)

    24.05.2018
  • Karolina S.

    P. Beata zaskoczyła mnie bardzo obszerną wiedzą w zakresie moich chorób, wytłumaczyła,ze poprawa zdrowia musi trwać i nie naprawimy wszystkiego w tydzień. Miła, zawsze służąca radą i pomocą.

    22.05.2018
  • Anna S.

    Osoba z wielką empatią, posiadająca niesamowita wiedzę i uskuteczniająca tzw. holistyczne podejście do pacjenta. Polecam!

    22.05.2018
  • Oliwia B.

    Polecam wszystkim wspólpracę z P. Beatą. Jest profesjonalistką w swojej dziedzinie, opiekuje się swoimi pacjentami, doradza i motywuje na każdym etapie diety. Zmagam się z insulinoopornością, a dzięki Pani Beacie wróciłam do smukłej sylwetki i zrozumiałam w jaki sposób mam się odżywiać.

    21.05.2018
  • Jolanta

    Od 3 lat choruję na Hashimoto i jeszcze nigdy nie miałam tak dobrych wyników! Pani Dagmara ułożyła dla mnie dietę bardzo smaczną i prostą w przygotowaniu a co najważniejsze ułożoną pod moje wszystkie dolegliwości i choroby.

    21.05.2018
  • Ilona

    Bardzo dobrze wydana dieta, nie na jakiś kilku kartkach, tylko w twardej oprawie, bardzo porządnie wygląda. Jest to doskonały zbiór przepisów, niemal jak ksiązka kucharska. Dania są pyszne, a dieta to czysta przyjemność.

    21.05.2018
  • Aleksandra D.

    Bardzo się cieszę z nawiązanej współpracy. Wreszcie ktoś mnie poprowadził do celu i nauczył zdrowo jeść. Dziękuję:)

    17.05.2018
  • Dominik A.

    Nie sądziłem, że kobieta może mieć takie pojęcie o sporcie.. Dieta idealnie skomponowana pod sport jaki uprawiam ( MMA) do tego z elementami dietetyki klinicznej. Suplementacja idealnie dopasowana do moich potrzeb, przez co wyniki w sporcie bardzo się poprawiły. Jestem mile zaskoczony:)

    17.05.2018
  • Marysia

    Godny polecenia dietetyk

    17.05.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ