Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Cyran (Matacz)
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Magdalena Narbutowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Sylwia Rutkowska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Dagmara Wójtowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Marta Król
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

tel. 606762425

tel. 535 484 002

tel. 884 663 776

tel. 570 151 748

tel. 883 206 822

tel. 570 555 188

tel. 883 547 072

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
 Agata Cyran (Matacz)
Agata Cyran (Matacz)
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Magdalena Narbutowicz
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Marta Król
mgr Marta Król
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Magdalena

    Pani Sylwia jest bardzo zaangażowana i profesjonalnie traktuje swoich klientów. Kontakt bezproblemowy. Przepisy smaczne, proste i szybkie. Dopasowane do preferencji smakowych.

    11.04.2019
  • Piotr

    Zanim zdecydowałem się na wizytę u Pani Kasi, sam przeglądałem tutejsze opinie, które pomogły mi podjąć decyzję i wybrać sie w końcu do dietetyka ;) teraz osobiscie chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Dzięki diecie przygotowanej przez Panią Kasię udało mi się zrzucić ponad 10 kg "balastu" ktory dość mocno dawał ... mi się już we znaki. Dieta jest kapitalna, składa się z ogólnodostępnych produktów, łatwych do przygotowania przepisów. Wszystko rozpisane w eleganckiej ksiazce, produkty, gramatura, zamienniki, przepisy, lista zakupow - pelna profeska. Kilogramy same się nie zgubia, trzeba trochę samozaparcia jak w każdej diecie, wymaga przestrzegania jadłospisu i trochę przygotowywania, ale naprawdę warto!! Dieta kojarzyła mi się do tej pory z katorgą i restrykcją, tymczasem jadłem naprawdę smaczne i w pełni wartościowe posiłki, nie chodziłem glodny. Dieta jest dostosowana do stanu zdrowia (wyniki krwi) i trybu życia, a to bardzo ważne. Już w 1 miesiącu zgubiłem kilka kilogramów, a co zapamiętałem zwłaszcza to przypływ energii jaka we mnie wstąpiła, to dało dodatkowego "kopa" motywacyjnego ;) oprocz wagi i garderoby zmienia sie nasza swiadomosc, dzis unikam smieciowego jedzenia, nie mam na nie po prostu ochoty. Efekty w wadze i wynikach krwi. Od znajomych slysze pochwaly a nie jak dawniej denerwujace mnie opinie, ze chyba znowu przybralem :D Wiem co jesc i wiem, ze to pozytywnie na mnie wplywa. Pani Kasia to przesympatyczna osoba, stale uśmiechniętą, widać, że lubi to co robi i zna się na tym. Niezdecydowanym mocno polecam a Pani - Pani Kasiu jeszcze raz serdecznie dziękuję ;)

    czytaj więcej
    10.04.2019
  • Patrycja

    Pani Marta jest profesjonalistą, podchodzi z dużym zaangażowaniem do każdego pacjenta. Jestem bardzo zadowolona, że do niej trafiłam. Dieta nie sprawia mi trudności a porcje są bardzo duże :)

    22.03.2019
  • Asia

    Polecam z całego serca :) Pani Magda jest bardzo sympatyczna, zabawna, wizyty zawsze przebiegały w bezstresowej atmosferze, a efekt diety przerósł moje oczekiwania! To była moja pierwsza przygoda z dietą i nie spodziewałam się, że ta droga może być taka łatwa. Wystarczyła zmiana nawyków żywieniowych, wcielenie w życie wskazówek udzielonych ... na pierwszej wizycie i na efekty nie trzeba było długo czekać. Polecam! :)

    czytaj więcej
    10.03.2019
  • Krystyna

    W swoim życiu byłam już u kilku dietetyków ale ostatecznie diety okazywaly się nie do zastosowania na dłuzszą metę. nie do końca przekonana udałam się do kolejnego dietetyka, Pani Kasi i tu ogromne zaskoczenie. okazuje sie ze dieta nie musi byc az tak skomlikowana zeby schudnac i lepiej sie czuc. ... polecam!!!!!!

    czytaj więcej
    05.03.2019
  • Dominika

    Trafiłam do Pani dietetyk w wyniku niemocy lekarzy w leczeniu grzybicy ogólnoustrojowej. Pani Marta podeszła do sprawy profesjonalnie. Skrupulatnie przygotowała program żywieniowy wraz z zaleceniami odnośnie probiotyków i suplementów. Przed jadłospisem poprosiła o wykonanie badań ogólnych, aby zweryfikować stan zdrowia. Sam jadłospis zawierał ciekawe propozycje, nie wymagające zbytnio czasu na ... przygotowanie ani nie obciążające nadto portfela. Poza tym wizyty bardzo sympatyczne a wszelkie wątpliwości możliwe były do wyjaśnienia poprzez e-mail. Najważniejsze, że widzę skuteczność diety i poprawę zdrowia.

    czytaj więcej
    04.03.2019
  • Eliza

    Z całego serca polecam. Pani Madzia cudowna kobietka zna się na tym co robi. Jestem mega zadowolona z efektów diety, która mi przygotowała.

    22.02.2019
  • Magdalena

    Super, naprawdę polecam. Trafiłam do Pani Kasi z polecenia i nie żałuję

    21.02.2019
  • Ania

    Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Martą. Mam insulinooporność, PCOS i niedoczynność tarczycy. Dzięki diecie udało mi się zrzucić już 8 kg. :) Dieta jest smaczna, łatwa w przygotowaniu i dopasowana do moich preferencji smakowych. :)

    16.02.2019
  • Agnieszka

    Pani Sylwia ma bardzo dobry kontakt z klientami, przepisy proste w przygotowaniu i smaczne, a plan dietetyczny skuteczny. Czego więcej oczekiwać?

    14.02.2019
  • Marzena

    Do Pani Dietetyk przyszłam po wielu nieudanych próbach odchudzania. Mam insulinooporność więc nie jest łatwo. Z Panią Kasią udało nam sie wypracować idealna dietę dla mnie, w końcu widzę zmiany na wadze. Polecam, jest to sympatyczna i zarazem profesjonalna osoba

    11.02.2019
  • Alicja

    Pani dietetyk godna polecenia. Dieta była prosta i bardzo smaczna, całą rodziną skorzystaliśmy z rozpiski. Bezproblemowy kontakt :-)

    08.02.2019
  • Maja

    Pani Marta to bardzo dobry dietetyk! Dieta była smaczna, posiłki szybkie w przygotowaniu. I co najważniejsze, już po pierwszym tygodniu stosowania diety poczułam się dużo lepiej! Obecnie straciłam już 10 kg i walczę o więcej :)

    06.02.2019
  • Krystian

    Polecam!

    01.02.2019
  • Basia

    Serdecznie polecam! Jestem mamą trojga małych dzieci i zrzucenie nadwagi jeszcze kilka miesięcy temu wydawało mi się nieosiągalne. A jednak! Dzięki Pani Magdzie i jadłospisom dostosowanym do mojego trybu życia, upodobań i uwzględniającym też dzieci, udało mi się pozbyć prawie 13 kg. Wierzę, że dzięki przekazanym zasadom zdrowego żywienia zachowam ... ten efekt.

    czytaj więcej
    31.01.2019
  • Magdalena

    Pani Sylwia świetnie podchodzi do tego co robi, bardzo pozytywne wrażenie. Dieta przynosi pożądane efekty. Polecam!

    28.01.2019
  • Magdalena

    Moja mama jest bardzo ciężko chora, ma nowotwór. Zgłosiłyśmy się do Pani Dietetyk żeby wspomóc ją żywieniowo i nie doprowadzić do niedożywienia. Jesteśmy bardzo zadowolone, posiłki są dostosowane do apetytu mojej mamy, smakuje jej i widzę, że nabiera coraz więcej sił

    18.01.2019
  • Marcin

    Zmagam się z wielką otyłością, a do tego jestem zawodowym kierowcą. Wielu dietetyków odmówiło mi pomocy, a Pani Kasia podjęła się wyzwania. Po pierwszym miesiącu mam -7kg, czuje sie świetnie, a dieta ułożona jest pod moje potrzeby i możliwości. Nie mam problemu żeby stosowac ją w trasie. BARDZO POLECAM PANIĄ ... KASIĘ!!!!

    czytaj więcej
    05.01.2019
  • Wojtek

    Dieta ułożona idealnie pod moje gusta i problemy zdrowotne. Dodatkowo dostałem masę informacji i praktycznych wskazówek kulinarnych. Polecam w 100%.

    28.12.2018
  • KRYSTYNA

    O Pani Kasi usłyszałam od mojej znajomej, postanowiłam się do niej wybrać i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. super dieta, dużo jedzenia, dwa miesiące za mną i już 6kg mniej. Polecam!!!!

    19.12.2018
Sprawdź swoje dane osobobowe Sprawdź swoje dane osobobowe
POKAŻ