Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
Rezerwacja wizyty Wrocław
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Magdalena Łuszczak
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: inż. Monika Napora (Bzowa)
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: dr Maia Szmigiel-Pieczewska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: Agata Cyran (Matacz)
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Katarzyna Niedbała
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Sylwia Rutkowska
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Dagmara Wójtowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Marta Król
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr Agnieszka Bernatowicz
Wrocław, ul. Ziemowita 1/9
Dietetyk: mgr inż. Patrycja Szul
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 666 047 304

tel. 604 091 150

tel. 606762425

tel. 535 484 002

tel. 570 151 748

tel. 883 206 822

tel. 570 555 188

tel. 883 547 072

tel. 782 279 341

tel. 720 719 484

 Magdalena Łuszczak
Magdalena Łuszczak
inż. Monika Napora (Bzowa)
inż. Monika Napora (Bzowa)
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
dr Maia Szmigiel-Pieczewska
 Agata Cyran (Matacz)
Agata Cyran (Matacz)
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Katarzyna Niedbała
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Sylwia Rutkowska
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Dagmara Wójtowicz
mgr Marta Król
mgr Marta Król
mgr Agnieszka Bernatowicz
mgr Agnieszka Bernatowicz
mgr inż. Patrycja Szul
mgr inż. Patrycja Szul
Ukryj kalendarz

Opinie o naszych dietetykach

Nasi dietetycy to osoby o wykształceniu wyższym, regularnie uzupełnianym kursami doskonalącymi oraz licznymi szkoleniami. Zespół składa się z osób dobrze przygotowanych merytorycznie oraz praktycznie do wykonywanej pracy, dysponujących dużą bazą materiałów edukacyjnych oraz dających możliwości wsparcia i pomocy naszych klientów, posiadających praktykę zawodową i doświadczenie.

Dobry dietetyk zakłada jednak, że teoria to nie wszystko - w Twoje ręce oddajemy referencje, które dostaliśmy od naszych klientów. Zapraszamy do zapoznania się z opiniami o naszych dietetykach i świadomego wyboru osoby, która razem z Tobą przejdzie drogę zmiany sposobu żywienia oraz stylu całego życia. 

 

  • Dodaj opinie
  • Paweł i Monika

    Z całego serca polecamy! Dziękujemy p. Sylwii za swoje zaangażowanie, wielkie serce i chęci, jakie włożyła by nam pomóc :))))))

    13.01.2020
  • Karol

    Odkąd zacząłem swoją przygodę ze zmianą diety, dostrzegam smaki, których wcześniej nie znałem. Dodatkowo systematycznie gubię kilogramy.To bardzo fajne doświadczenie. Dziękuję Pani Moniko.

    06.01.2020
  • Edyta

    Jestem umówiona na kolejną już wizytę, by kolejny raz odnotować spadek wagi i cieszyć się sukcesem. Pani Monika mi w tym pomogła. DZIĘKUJĘ

    06.01.2020
  • zadowolona pacjentka

    Jestem chodzącą reklamą mojego dobrego dietetyka :) dzięki Pani Monice wiem co mogę zjeść, w jakich ilościach i kiedy. Dzięki prostemu menu nie muszę martwić się o czas poświęcony na przygotowanie posiłków. Polecam, bo warto w siebie inwestować !

    06.01.2020
  • Adam

    Bardzo dziękuję za pomoc w walce z kilogramami, za nowe wskazówki, nowe spojrzenie na odżywianie i zasady. Z nowym rokiem idę lekkim krokiem po kolejny jadłospis :) Polecam wszystkim!

    06.01.2020
  • Agata

    Dzięki Pani Sylwii zmieniło się moje życie! Czuję się wyśmienicie i nie jest to zasługa spadku kilogramów, ale też braku jakichkolwiek dolegliwości, które wcześniej towarzyszyły mi każdego dnia. Przepisy były bardzo proste i oparte na łatwo dostępnych składnikach.

    02.01.2020
  • Katarzyna

    Dzięki Pani Kasi zdiagnozowano u mnie insulinooporność, dobrano mi odpowiednie leczenie, dietę i w końcu mam siłę wstać z łóżka, czuję się fantastycznie. Polecam serdecznie

    30.12.2019
  • Aleksandra

    Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo dobry kontakt. Dieta dopasowana indywidualnie, posiłki smaczne i proste w przygotowaniu. Polecam!

    19.12.2019
  • Monika

    Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Dietetyk. Próbowałam już wiele razy, sama, z dietetykiem, ale w końcu trafilam na osobę, która potrafiła mi pomóc.

    16.12.2019
  • Karolina

    Z Panią Martą współpracuje od ponad miesiąca . Dieta pyszna , wagowo schodzę według planu , bardzo dobrze czuje się na diecie i wracam do formy . Chodź do celu mam jeszcze daleko to myśle że z Panią Martą u boku jak najbardziej sobie poradzę . Jestem bardzo ale to ... bardzo zadowolona , dziękuje ! ❤️

    czytaj więcej
    14.12.2019
  • Dariusz

    Pani Patrycja pomimo młodego wieku posiada wielką wiedzę, którą potrafi przekazać. Jak dla mnie wizyta przebiegła w miłej atmosferze, wszystko jasno wytłumaczone no i zobaczymy jak kilogramy będą lecieć w dół. Polecam

    14.12.2019
  • Dominika

    Serdecznie polecam panią Magdalenę! Co mogę powiedzieć? Jest świetna w tym co robi. Dzięki niej udało mi się schudnąć 17 kg i to po dwóch ciążach. Żeby było śmieszniej - teraz ważę mniej niż przed nimi ;). Dieta była prosta, smaczna, szybka - idealnie dopasowana do mojego trybu życia i ... całej rodziny. Każda wizyta była jak spotkanie u dobrej przyjaciółki, z ogromną ilością pozytywnej energii. Od zakończenia mijają już jakieś dwa miesiące - a waga nie podskakuje, więc pełen sukces :). Do tego polubiliśmy zdrowe jedzenie (które, jak się okazało, wcale nie oznacza dziwacznych i drogich produktów). Jeżeli ktoś jeszcze się zastanawia to nie ma nad czym - warto!

    czytaj więcej
    10.12.2019
  • Agnieszka

    Sympatyczna Pani dietetyk, ze zdrowym podejściem 😊 Proste i smaczne przepisy. Polecam serdecznie!

    07.12.2019
  • Arek

    Do Pani Sylwii wybrałem się, żeby ujarzmić mój IBS. Pani Sylwia ma dużą wiedzą, już po pierwszej wizycie wiedziałem, że będzie dobrze. Dzięki jej diecie odzyskałem dawny komfort życia. Bardzo dziękuję :)

    07.12.2019
  • Marzena K.

    Pani Patrycja jest bardzo otwarta,pomimo tego, że wstydzę się swojej wagi potrafi podejść do człowieka tak, że czuje się w niej ogromne wsparcie, bardzo polecam !

    05.12.2019
  • Magda K.

    Serdecznie polecam lżejsza ja o 15 kg! Dziękujemy całą rodziną za naukę zdrowego żywienia, wszystkie smaczne przepisy i niesamowitą pomoc oraz wsparcie.

    05.12.2019
  • Weronika

    Jestem pod dużym wrażaniem, u pani Sylwii przywitało mnie indywidualne i profesjonalne podejście. Wywiad był bardzo dokładny i dzięki temu wyeliminowałyśmy produkty, które mi szkodzą. POLECAM!

    05.12.2019
  • Kasia

    Bardzo się cieszę, że trafiłam pod skrzydła Pani Marty. Dałyśmy radę i z moją niedoczynnością tarczycy i insulinopoornością schudłam już 10 kg! Jestem bardzo szczęśliwa. Poznałam zdrowe nawyki żywieniowe i dużo lepiej się czuję. :)

    05.12.2019
  • agata

    Dzięki jadłospisowi zobaczyłam, jak smaczna i prosta może być zdrowa dieta, nie spodziewałam się, że bycie n diecie może być przyjemne :) Polecam i pozdrawiam

    29.11.2019
  • Elwira

    Bardzo polecam Panią Agnieszkę. Jest przemiła i sympatyczna a najważniejsze skuteczna. Ma profesjonalne podejście do pacjenta, potrafi wysłuchać i zmotywować. Diety są przystępne oraz urozmaicone. Zdecydowanie polecam!

    28.11.2019
POKAŻ